Fynderier

Under mammapermisjonen har en av mine favorittsysler vært å besøke alle Malmø’s fine secondhandbutikker. Elsker å  lete i hyllene og finne det der riktig gamle vasen, lysestaken eller fatet. Er det bare meg eller ble det produsert vakrere ting før i tiden?  Her er noen av mine stolteste fynd fra Mars. Det ble mye kanner og fat.

bild 1 (2)

Fant ut at det store grønne fatet var fra den norske porselensduoen Figgio Flint. Morsomt å finne det i Malmø. Figgio Flint har forøvrig verdens fineste moccakopper. Fant ingen fine bilder på dem å dele her, men om du er loppisfantast så anbefaler jeg å google på dem.

IMG_5897

Mine favorittbutikker for second hand i Malmø er Stadmissionen, Öppna Hjärtat og Sopstationen. Virkelig steder man kan finne vakre ting til bra priser.

IMG_6569

Ja og denne krukken fra Rörstrand fant jeg på Stadsmissionen til halv pris. Perfekt for de store vårplantene. Nå gleder jeg meg som et barn til årets loppissesong setter igang. Har finfine planer om at vi skal kjøre rundt i Skåne på loppisroadtrips hver helg.

susannas_signatur

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *