Finporslinet

När man kastat allt finporslin i golvet, närmare bestämt favvokopparna, då får faten agera blomsterfat istället. Med andra ord, jag väljer att inte deppa.

DSC_9241(2)

Efter den stora porslinsolyckan här hemma (en avdammad hylla resulterade i en vält tavla, dominoeffekt och alla finkopparna som stod högst upp på kökshyllan för att tvååringen inte skulle få tag på dom brakade ner i golvet) så såg jag chansen till en nystart. Turligt nog så har jag precis fyllt år också. Så hur glad tror ni jag blev för de här presenterna?

2016-03-19 09.33.09(2)

Nu ska det vårrensas lite i köksskåpen för att göra plats åt dessa godbitar. Kanske får det bli att stå på lite loppis sen? Får se vilka växter som får äran att planteras i de nya krukorna också. Det enda som med all säkerhet inte ska rensas ut är mina gamla trogna groblad. Ett av mina bästa fynd. Man blir liksom lite mer oförsiktig och vågar använda sina koppar lite mer när man vet att de inte kostade skjortan. Och det var också det som räddade dessa koppar från att stå längst upp på ”olyckshyllan”.

IMG_4457

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *