Poppis på vårloppis

I helgen har jag stått och loppat tillsammans med min svärmor i folkets park i Malmö. Vi hade tur med vädret, drack kaffe, småpratade och sålde av oss våra materiella tyngder. IMG_3749

IMG_3738

Blusen på bilden bar jag när jag vägde typ något i stil med size zero, bar svarta stuprörsjeans, rött läppstift och nöp Tingsek i innerlåret en suddig utekväll. Det bästa jag vet med second hand är att alla kläder och saker bär med sig så många historier. Jag fullkomligt älskar att gå på loppis så kunde inte hålla mig från att köpa med mig lite nya prylar.

IMG_3774

Vi har bara udda tallrikar här hemma, designklassiker eller inte spelar mindre roll, jag bara faller pladask för färg och mönster, lila blommor liksom, vem kan motstå det. De blommiga hängselbyxorna tror jag dessutom att jag köpte av Sissela Benn (Filippa Bark!) som hon sytt själv, så himla fint! Fyndade hem ett par pax-sandaler från 80-talet till Edith också för en tjuga och de vita kopparna sa damen jag köpte dem av att det var jugend.

IMG_3771Att handla second hand har blivit en del av vår livsstil och något som både min sambo och jag tycker är roligt. Det blir ju väldigt svårt att motivera varför man ska köpa massa nya barnkläder när man kan hitta unika, roliga och personliga kläder för en tia stycket på barnloppisen. Hurra för hållbart leverne!

johanna

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *