Tanker om det å blogge og torsdagstips

Går litt vaklende inn i denne bloggverden må jeg si. Stopper opp, og stiller meg  tidvis spørsmålet hva som egentlig er poenget? Tviler. Trenger verden egentlig en til innrednings/livstillsblogg? Spesielt i dette segmentet der man deler av den litt finere virkeligheten uten smuler på bordet. Bare så dere vet at det finnes en uslepen og tidvis trøtt tobarnsmor bak mine kommende innlegg.  Men jeg håper at jeg og vi i Tyllochflora vokser med oppgaven, at vi prøver oss fram, learning by doing, skritt for skritt.  Og at sluttproduktet kommer til å bli bra og kanskje enda bedre med tiden. Vi må jo starte et sted.  Så jeg gir det et forsøk. Tenker at bloggen blir et rom jeg kan dele med meg av inspirasjon om innredning og annet fjams jeg finner på imellom bleieskiftene. Nok om det.  Her kommer mine torsdagstips.

1.  Denne uken kan man donere tekstiler man ikke trenger lengre til H&M fordi det er World Recycle Week(bare 4 dager igjen). Om tekstilene er ødelagt så går det jo ikke å gi videre til Fretex og da er jo dette et ypperlig alternativ for å spare miljøet. Litt i alle fall.

2. Drømte meg bort i dette fine huset som ligger ute til salgs på Bolaget. Det har så mange rett i min bok. 20-tallshus, lutede tregulv, bevarte originaldetaljer. Jeg har absolutt ikke tenkt meg å flytte eller kjøpe hus, men liker helt enkelt å kikke på dem.

3.  Og til slutt har jeg forelsket meg i disse to svindyre med akk så fine karamellene i pastell fra Le Creuset og Kitchen Aid Serenity

Pretty in Pink! Introducing our newest hue, Hibiscus. Part of our Oasis Collection, this crisp, refreshing and unabashedly optimistic shade is available for a limited time (link in profile)

 

God torsdag!

susannas_signatur

 

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *