Två vänner i ett hus mitt i stan

IMG_0247

I ett hus mitt i centrala Malmö bor två väldigt fina vänner. Jag var först ut i mitt kompisgäng med att få barn och det är en prövning för alla slags relationer att få barn. Jag har blivit aningen mindre flexibel, får ställa in tusen ggr på grund av total trötthet, sjuka barn osv och har blivit mer än usel på att höra av mig. Sa till en gammal kompis som kläckte ur sig en del moraliska tveksamheter att det är tur att han redan kvalat in på kompislistan för annars hade han nog inte hamnat där. Ganska precis så är det väl lite att få barn också.

Är så glad att jag har vänner som fortsätter ringa och smsa när jag har huvet mitt i småbarnsdimman. Som Clara och Maria som trillar in mitt i veckan och kollar film på låg volym med pauser för omnattningar av barn, som sätter kalastiderna en timme tidigare för att vi ska kunna vara med längre och som tycker att det är ok att vi nästan jämt ses hos oss eller på vagnpromenader eller lekplatsen. De är så pyssliga och kalasiga! Clara har sytt vimplar i fönstret

FullSizeRender

och när man ska ta en snabb kaffe med Maria ser det alltid ut ungefär såhär 🙂

IMG_3725

Den här veckan har hon hängt en hel dag med mig och mina febriga barn och hon har nästan ständigt ett barn i famnen när hon hälsar på, så otroligt tacksam! Som här, när Edith äter tårta som man bör på sin ettårsdag.IMG_1595

Hittade en fin bild på snyggisClara från en sen kväll hemma hos oss.

IMG_2341

Där hon skrev det här lilla meddelandet som jag hittade dagen efter i fruktskålen.

IMG_2348

Vad vore livet utan sådana här guldklimpar till vänner alltså!

johanna

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *