Kulturen

När vi åkte in till Pettsson och Findus lekutställning i helgen insåg jag att det var två år sedan jag var i vår grannstad Lund. Och ännu längre sedan jag var på Kulturen. Till min stora förtjusning ville min son efter Pettson och Findus hus besöka alla andra hus på Kulturen. Mest av allt tyckte han det var kul att springa in i husen och sen ut igen, snabbvisiter. Två bilder hann jag i alla fall knäppa av på våra snabbvisiter i två väldigt vackra hus.

kulturen1

Plötsligt känner jag ett väldigt habegär efter en pastellblå kakelugn.. Älskar mönstermatchningen och färgkombinationerna i dessa gamla hus. Jag känner att jag själv måste våga lite mer.. Inspirerande med andra ord!

kulturen2

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *