Home sweet home og mine torsdagstips

Kom hjem fra Paris i går kveld. Så nå er jeg litt trøtt men likevel full av inspirasjon. Har hatt en fantastisk tur med min mor og datter. Samtidig er alltid deilig å komme hjem. Spesielt etter en sen flytur alene med en liten (for ikke å nevne flyskrekken).  Kommer med flere innlegg om Paris kan jeg love lengre frem. Her kommer i alle fall ukens torsdagstips.

1.Ta fatt i en magnoliagren. Magnoliatrærne blomstrer for fullt nå. Jeg spurte svigermor om å få en kvist og det fikk jeg. Still den i en stor vase med vann. Holder ca. 2 uker. Like fin som snittblomster etter min mening.

IMG_8144

2. Jeg tror jeg har et litet DIY prosjekt på gang. Vi har to store kjedelige ikea PAX garderober i barnerommet og jeg lurer på om de skal tapetseres med en vakkert mønster. De her tre er fine kandidater. Passe fine og passe barnslige.

Hummingbird fra Cole & son

 

L’envol Manuel Canovas

3. Ettersom jeg nettopp var i Paris passer det med et bloggtips på en fransk blogg. Skjekk ut  thecherryblossomgirl. Så mye fin inspirasjon! Fint regntøy eller hva?

The Cherry Blossom Girl - Cirés Jaunes 03

God torsdag!

susannas_signatur

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *