Sockerbit

När en tredjedel av Tyll och Flora befann sig i Paris så fick ju vi andra två tredjedelar unna oss något hemmavid. Fika är vi väldigt bra på att unna oss. Den största delen av Malmös gågata har ju tagits över av en viss cafékedja, men några guldkorn kan man fortfarande hitta. Om ni inte redan hittat det så kan vi varmt rekommendera Sockerbit som ligger lite undangömt i Holmgången. Mysig och rolig inredning och ett härligt utbud av kakor (de har ju annat också, men vårt fokus denna gång låg på sötsakerna). Det är det bästa som finns att fika på ställen som själva bakar sötsakerna, roligare, mer varierande utbud och mycket godare! Sockerbit har allt från somrig rabarberpaj till den maffigaste choklad-med-dumle-och-extra-allt-kakan som tröstar bort vilken regnig dag som helst. Även hundar är välkomna in så perfekt att släpa med den där kompisen med hund som annars bara kan fika på stan på sommarhalvåret.

sockerbit4

sockerbit2

IMG_3973

Kaka med vit choklad och citron toppad med kardemummagrädde och jordgubb, top notch!

sockerbit3

johannasignatur_moa

 

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *