Paris loppis & La Recyclerie

Et lite tilbakeblikk på første dagen i Paris. Ettersom det var søndag  tok vi tilfellet i akt og besøkte et av de omtalte loppemarkedene i byen. Vi valgte Les Puces de Clingnancourt nord i byen. Eller valgte og valgte. Resepsjonisten på hotellet insisterte på at vi ikke skulle dra til dette fremfor det lengre sør. Så vi tok metro no 4 opp til Clignanvourt. Fra metroen var det bare å følge strømmen mot loppisen. Det første man møter er et område fullt med boder som selger tacky klær, plast og diverse kopier. Null interessant. Men går man et godt stykke inn i markedet finner man fram til vintageområdet. Der var det et hav av små søte boder med alt mulig fra klær til speil, porselen, møbler, leker og plakater. For en sjarm. Og for noen priser. Det er nesten misvisende å kalle det loppemarked når man ser på prisnivået. En enkel tallerken kosten mellom 15-20 Euro. Så det ble ikke mange lopper på meg. Men likevel så verdt å bruke en dag her bare for stemningen og inspirasjonens skyld. Om du skal til Paris er det vel verdt et besøk etter min mening. IMG_8896 IMG_8897IMG_8891 (1)

Jeg fikk med meg en håndfull fine prints på fugler og blomster fra en gammel bok. Har storslåtte planer om en grønn tavlevegg. Fikk de til 2 Euro stykke som må ha vært et kupp.

FullSizeRender (2)

For å runde av stoppet vi for brunch på La Recyclerie som ligger rett ved metrostasjonen.  Stappfullt av folk, men plass til barnevogn og fin atmosfære. FullSizeRender (2)FullSizeRender (2) copyFullSizeRender (2) copy 3

 

susannas_signatur

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *