En trädgårdsfest i stan

Clara och Maria är riktiga kalasfixare, ”på tisdag blir det grill i vår trädgård, kom efter förskolan”, sen fixar de rena festen mitt i veckan. Ja, alltså fest för oss vardagspusslande småbarnspäron iallafall. Maria som den stjärna hon är gav mig en (alkoholfri) drink med jordgubbar och beordrade mig att sätta mig ner medan hon tog Edith på höften och fixade vidare medan Viggo alldeles utslagen av solen somnat i vagnen. Kan inte beskriva lyckan och lyxen att få trädgårdshänga med vänner och bli helt ompysslad. Titta bara!

IMG_4421

IMG_4436

IMG_4428

Maria är akrobat och dramapedagog så lite cirkus blir det alltid. Min älskade unge som envist ska ha ”nyckelpigebyxorna” på sig och inte shorts.

IMG_4425

Fick dessvärre ingen bild på hela det kalasande sällskapet, bara den minsta och mest otåliga lilla middagsgästen, ni får föreställa er härligheten helt enkelt 😉 TACK HELA LIVET vill jag säga!

johanna

 

 

 

 

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *