På somrig dejt

Äntligen, äntligen gick vi på dejt! Har pratat med Maria flera gånger om hur sämst jag och Antonin är på att fråga om barnvakt ”fråga mig då, fråga mig nu” sa hon plötsligt och jag blev helt paff. ”Jag kan de flesta dagar nästa vecka, säg en dag bara”, onsdag eller torsdag hasplade jag ur mig och onsdag blev det. Maria och Clara passade våra kids medan vi cyklade iväg till slottsträdgården.

Jag hade blivit hastigt inringd på jobb och kommit hemsläpandes med tidernas huvudvärk, kurerade mig med dusch och kaffe men hann inte fixa ett dyft till vår dejt men det hade Antonin. Öl och chippe på en filt i solen alltså.

IMG_4440

Sen strosade vi runt i trädgårdslandskapet och försökte namnge så många blomster vi kunde och Ante visade mig såklart alla ätbara växter han läser om i skolan (han läser skogsträdgårdsbruk). Åt en blomma som smakade som något slags skogens godis.

IMG_4444

IMG_4450

IMG_4448

Är så glad att vi delar samma drömmar om livet jag och Ante. Kids, trädgård, pengar så man har det bra och tid i överflöd. Lite så är livsplanen, och ett hus!

johanna

 

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *