Källarröj och garderobsrens

2016-05-25 17.41.17

Att rensa är en konstform. Vad mer kan man säga. När nostalgin tar tag i en blir det alldeles för mycket prylar kvar. Men sen händer det plötsligt att man är ”duktig” och alldeles för mycket ryker.

Hur som haver så inser man ju snabbt när man får barn att om man sparar på allt så får man snart själv inte plats hemma. Sen min son föddes har jag därför blivit bättre på att stå på loppis. Det blir ju i slutändan en helt utmärkt byteshandel. Man säljer ut vinterns för små byxor och köper nya i hans nya storlek. Johanna och jag som brukar stå och sälja tillsammans brukar alltid bli lyckliga när vi efter en barnloppis gått plus minus noll.

Den här gången rensar jag inte ut för barnloppis. Nu är det Kungsloppisen som går av stapeln nästa helg och jag ska även försöka rensa ut bland mina egna prylar. Lättare sagt än gjort..

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *