Loppis och premiärdopp

Idag gick Kungsloppisen av stapeln här i Rörsjöstaden. Jag vet inte vad som är roligast, att fynda eller det faktum att man äntligen blir insläppt på alla fantastiska gårdar här i området. Tänk vilka palats man bor granne med. Och vilken variation. Vissa av husen är så välbevarade att det är som att kliva in i en annan tidsepok.

2016-06-04 14.21.37

Idag stod vi alla tre och sålde vårt skrot på varsin gård. Så himla fint att någon annan kan få nytta av det jag inte längre har plats för och sen kan jag gå och spendera mina tjänade pengar på det jag faktiskt behöver. Som vanligt bestod loppisfynden för min del mest av barnkläder.

2016-06-04 15.30.18

Efter att ha stått fem timmar i gassande sol kände jag att jag var redo för årets premiärdopp. Det mest effektiva sättet att skölja av all dagens svett är ju i det underbara havet. Vi hann precis i och upp igen innan åskskurarna kom. Sen har jag bara suttit och myst till den härliga doften av sommarregn. Vilken heldag!

2016-06-04 16.34.08

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *