Älskade vänner och födelsedag!

IMG_4863

I fredags fyllde jag år, det var även min tredje dag hemma med Edith som fått vattkoppor och jag vaknade av hennes gråt runt kl 06.00. Dagen fortsatte i samma anda. Mina ända planer för att hålla födelsedag var middag hos svärföräldrarna tillsammans med min bror och två vänner och timmarna dit kunde inte gå mer sakta. Edith grät och hade ont, fick kindtänder samtidigt(!), och jag var mer än trött. Plötsligt ringer Dea och frågar om hon får komma förbi och om jag tänkt på mat. Som sänd från ovan!!! Hur jag skulle få i mig mat var liksom sist på listan. Så plötsligt står hon där i dörren och har Oskar med sig och massor av mat från Shamiat  och tomatplanta och ingefärsmynta och blomster! Sen trillade Maria in med kladdkaka, tårtljus, alla tänkbara bär och blomster, precis samma blomster som Dea. De känner mig väl mina vänner, mat och blommor det är vägen till mig hjärta alltså!

IMG_4875

IMG_4877

IMG_4887

Det var så himmelskt gott och sanslöst kul och jag känner mig så lyckligt lottad som har så in i vassen fina vänner. Det slutar liksom inte där.  På söndagen kom Moa, min kära tyll och floravän förbi med familjen för att födelsedagsfika och de hade helt orimligt många lådor med sig från Hollandia, wow! Sen fick jag dessutom paket också, ett par byxor jag spanat på stan och de var precis sådär drömmiga som jag föreställt mig. WOOOOW!!!

IMG_4917

Och själva födelsedagskvällen med middag hos svärisarna.. ojojoj. De skämmer bort mig så det dånar alltså! Middag ute i solen på deras otroligt vackra, lummiga innergård och sen trängdes vi runt bordet och tårtan, mysigt. Dessutom har de någon slags magisk talang att klura ut helt fantastiska presenter. Jag var uppenbarligen alldeles för upptagen av vänner och mat för att fatta att man kanske borde knäppt en bild på presenterna också, haha.

IMG_4901

Jag och min stilige bror som syns på bilden med sin tele råkar ha mindre än ett år mellan oss och fyller år med 4 dagars mellanrum och brukar därför fira födelsedag ihop vilket vi gjorde hos mamma på landet. Tog så många bilder då så det får nog bli ett eget utflyktsinlägg en dag.

johanna

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *