Räddningen heter frukostmeny

Vab verkar vara ett tema på bloggen numera. Jag vet inte om det är tiden på året, man har lite för bråttom av med vårjackan, eller den här tiden i livet man ska skylla på, de härliga småbarnsåren. Jag kan ju inte vara sämre så jag började veckan med lite vård av sjukt barn. Problemet är ju att man sällan är förebredd på vab. I detta fall innebar det ett tomt kylskåp. Så efter lite Karlsson på taket fick vi ändå begå oss ut i jakt på lunch. Problemet är att min son är fruktansvärt selektiv. Om man vill att han faktiskt ska gå med på att sitta ner och äta så ska det gärna vara mat som han faktiskt uppskattar. Jag har nu börjat lära mig alla ställen i stan som serverar frukostbuffé eller frukostmenyer. För macka med smööör och creme cheeeese ääälskar han. Och en meny att dela på känns lite mer motiverat än att köpa varsin när den ena av oss aldrig äter upp. Senaste favoriten i frukostutbudet är Kafferosteriets frukostmeny. Varm dryck, kall dryck, tre valbara ätbara ting (idag scones, scones och gröt).

2016-06-13 11.00.08

Som ni kanske förstår eftersom vi fikade ute så var min son inte så himla sjuk trots allt. En sån där klassisk förkylning som låter fruktansvärd när man är nyvaken och sen ebbar ut under dagen, vilket resulterar i en son som klättrar på väggarna. Med lite scones i magen och en promenad längs med den busstätaste gatan så lyckades jag ändå tillfredsställa den här snart treåriga raketen.

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *