Inspirationskväll med Homespo på Apotekarns

IMG_6899

Jag, Moa och Christin tog bilen (eller nja, Moas man körde oss) till Apotekarns på österlen för en härlig (barnfri, wohoo) inspirationskväll som ordnades tillsammans med Homespo. Apotekarns är ett otroligt fint ställe fullt av färg, en härlig trädgård, vedugnsbakade pizzor och ett ton inspiration. Det bjöds på bubbel, mingel och pizza och tjejerna bakom Homespo och Apotekarns var varma och glada. De lyckades skapa en avslappnad stämning trots det socialt ganska ansträngda läget att mingla runt bland främlingar vars ögonblicksbilder man kanske sett på instagram. Jisses! Lyckat var det och det enda som fattades oss var Susanna, vår tredje tyll och florakompanjon som var sjuk. Vi träffade roliga, öppna människor och jag lärde mig en del nya instagramtrix!

IMG_6912

IMG_6893

IMG_6898IMG_6890

IMG_6963

Om det är något jag lärt mig genom det här med blogg och instagram så är det att våga ta för sig och att våga be om hjälp och vägledning. Vänner är den allra starkaste grunden för allt och det finns en helt outsinlig kraft, kunskap och välvilja om man vågar drömma högt.

johanna

 

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *