Fem timmar i en Skrylleskog

IMG_7041

Jag har världens bästa svärmor. Hon frågar om vi vill åka på utflykt till Skrylleskogen med henne. Jag berättar för Viggo som genast exalterat ropar att vi ska ha picknick och en filt och sitta tillsammans i skogen. Han är verkligen farmors unge. Får ett sms lite senare där hon (ovetande hans utrop) skriver att hon ordnar med en picknick-korg!

IMG_7079

IMG_7018

IMG_7021
Lyckan när svärmor plockar fram wienerbröd och kaffe i en termos, wohoo!

Så härligt att vara i skogen och se hur barnen leker och hur de upptäcker både skogen och sig själva. Plötsligt hoppar Viggo ett jättesprång mellan två träbänkar och jag vet inte om det var han eller vi som blev mest förvånade. Försiktiga och fundersamma Viggo. Jag gungar och klättrar och kryper på knä genom träkojstunnlar och tänker stilla att ju jobbigare jag har det i kroppen nu desto lättare när jag är 60.

IMG_7051

IMG_7045

Fem timmar i skogen bara flög iväg! Kan rekommendera varenda kotte (höhö) med barn att åka dit. Det finns en superhärlig naturlekplats dit man kan vandra och där man även kan grilla. Längtar efter höst och fler skogsutflykter med filt, varm choklad och ostmackor! Kära hösten, jag är redo nu.

johanna

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *