Sätt lite färg

Efter att ha satt köpstopp för hela familjen i väntan på vår nya familjemedlem så får jag roa mig med lite fönstershopping. Jag vet inte om det är de gråa molnen som gör det men just nu suktar jag efter lite mer färg hemma.

www.byggfabriken.com

Lite Midblå i sovrummet är väldigt lockande. Har redan målat vardagsrummet i något liknande Gråpäron, men är lite sugen på något liknande i hallen.

ASP_kuddfodral_gul_888
www.afroart.se

En massa färgglada kuddar från Afroart hade jag inte tackat nej till.

www.ikea.se

Har också fastnat lite för IKEAs barnserie FLISAT. Inte för att det finns mer plats i vårt barnrum, men lite extra förvaring skadar väl aldrig? Som deras väggförvaring eller leksaksförvaring. De känns som produkter som är lätta att ge en liten makeover om man skulle tröttna längre fram. Sätta lite färg på..

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *