Äppelkakebak!

Jag har världens härligaste unge. Hans förslag just nu handlar ofta om att vi ska gå till ett träd och plocka äpplen i en korg och baka en kaka. Tur att han har en trädgårdsnisse till pappa som kommer hem med en väska full av äpplen. I söndags när det var sådär höstruskigt väder, det är som att trycka på en nu-ska-vi-baka-knapp. Verkar som att fler har den där knappen för det kändes som hela mitt instaflöde bestod av bakade kakor.

IMG_7094

Just nu är jag i ett hav av roliga, pirriga måsten och stora vägskäl som gör mig lite disträ, skör och ofokuserad. Städning och hushållssysslor går liksom inte att få in i ekvationen. Allt har bara stannat just nu medan huvudet snurrar och surrar. Fast när det regnar då slår det till, den där fixa i köket och baka kaka lusten. En smulpaj kändes genomförbart. Kul när hela lilla familjen plötsligt vill vara med, MYS!IMG_7098

IMG_7104

IMG_7110

johanna

 

 

 

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *