Att boa

Att komma tillbaka till jobbet efter semestern blev extra tufft eftersom jag plötsligt var tre veckor mer gravid än innan. Med andra ord tyngre, tröttare, mer öm och mer kissnödig.mageOm det är något jag älskar med att vara gravid så är det att boa. Just nu önskar jag att jag fick göra det på heltid. Att mentalt ställa sig in på en ny familjemedlem genom att bädda barnsäng och tvätta bebiskläder.

DSC_1042Nu väntar jag bara på att graviditeten tar ut sin rätt så till den grad att förlossningen känns som en välkommen befrielse. Jag vet inte om jag är mer eller mindre rädd inför min andra förlossning. Första gången handlade alla rädslor om vad man inte visste. Nu handlar alla rädslor om vad man vet om förlossningsvården och alla dess brister. Jag blir lika arg varje gång jag tänker på det. Men just nu är halsbrännan mitt största problem och det känns överkomligt.

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *