Långsamma dagar

När man haft en jobbvecka som sugit musten ur en så kan man inte annat än vara tacksam över en riktigt långsam dag. Igår var en sådan dag. Förskolan hade studiedag så både jag och Johanna var hemma med rastlösa barn. Så himla fint när man kan sammanstråla med ett gäng barn som tycker så mycket om varandra och som tycker så mycket om att fika..2016-09-02 10.20.45Även om fikan som vanligt var över på två sekunder. Men det räckte för att två mammor skulle hinna gnälla av sig och peppa varandra lite. Och sen fick vi njuta av tre glada barn som underhåller varandra rätt bra. 2016-09-02 10.25.13Efter vår kanelbullepicknick som min son kallade det så mötte jag upp min man för att sonen skulle få göra biopremiär. Knattebion har kört igång igen på filmstaden (tips!). Läskigt tyckte treåringen när det visade sig att vi hade hela salongen för oss själva, medan hans mamma och pappa njöt (så till den grad att en av oss somnade..). Tre Alfons och en låda popcorn senare så var vi nog rätt nöjda alla tre med biobesöket ändå.2016-09-02 14.35.00

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *