Mandelmanns trädgårdar

img_7421Jag är så lycklig! Igår ringde min svärmor och frågade om vi tänkt åka någonstans och sen föreslog hon att vi kunde ta bilen till Mandelmanns. Jag har längtat dit hela sommaren och varit osäker på om vi skulle hinna innan säsongens slut eftersom det är lite knepigt att ta sig dit utan bil och körkort. Vi strosade runt och barnen sprang och klättrade och upptäckte alla hemliga gömslen, smala gångar, och lite varstans placerade trehjulingar. Vi träffade en katt som Nadine kallade Felix och som följde oss genom trädgården. Edith var alldeles stormförtjust och det var så fint att se mitt vilda, framfusiga barn försiktigt klappa katten.

img_7293

img_7318

Viggo däremot var fullständigt uppslukad av grisarna och deras bestyr, ”nej mamma, jag vill stå här hela dagen” sa han när vi ville gå vidare. Antonin och jag drömde oss bort i vår husdröm och fantiserade om vår egen trädgård och vad den ska rymma. Vilken lyckoträff att få Nadine som svärmor som liksom jag älskar utflykter!

img_7375

img_7356

img_7370

img_7393

img_7400

img_7417

img_7408

Efter en härlig och lång stund på Mandelmanns och en tur i deras butik tog vi en avstickare till hamnen i Vik där jag hastigt hoppade i vattnet, jag älskar att bada!  Jag hade stoppat med mig ett par bikinitrosor i handväskan om i fall att. Ända minus var väl bilfärden, Edith som skulle sova på vägen dit ljudade olika uttryck för sin förtvivlan över att sitta fast hela vägen både dit och hem. Viggo som inte sover på dagen somnade efter ca 10 minuters bilfärd trots alla försök och mutor, men vad gör väl det när man får en dag som igår.

img_7422

img_7430img_7433

Jag hoppas att ni också njuter av vänner, familj och livets goda i septembers varma strålar!

img_7445

img_7328

johanna

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *