Bokstavspyssel

Vilken vecka. Egentligen är det min man som jobbat över hela veckan, men det innebär att jag har haft sonen för mig själv större delen av tiden. Så här i vecka 34 av graviditeten är det svårt att hålla samma tempo som en treåring. Sonen fortsätter sin besatthet av bokstäver så vi passade på att pyssla ihop några tillsammans. Stillasittande nöje var min tanke och det blev väldigt uppskattat. Många T som i TÅG, ytterligare ett av sonens största intressen.bokstavspyssel1Nu när BF närmar sig är det mycket som surrar i huvudet. Min son pratar väldigt varmt om bebisen i magen, men samtidigt håller han hårdare i mig än på länge. Jag blir tröttare och tröttare, men vill inget annat än att vara med honom så mycket jag kan innan jag blir alldeles för sysselsatt av en ny liten bebis. Med andra ord har det varit en utmattande men välbehövd vecka. Att få ha filmkväll, mata ankor, pyssla och äta glass ihop, bara min son och jag. Precis det vi båda behövde (fast lite mer än vad jag egentligen orkade).barnpyssel2

signatur_moa

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *