Hösten och så

Har nästan tappat rösten och varit hemma från jobb idag. Lyllos mig som har världens bästa sambo som kom hem med hämtmat och sen målade sista lagret färg på väggen i köket och städade badrummet. Sen drack vi kaffe i solen och båda fylldes av den där känslan av livet tillsammans innan våra barn. Jisses vad man kan romantisera det där livet innan barnen. Himla mysigt att få några timmar att vara bara vi.

img_7575

Har varit på skördefest i Lund och på Bondens marknad på drottningtorget i helgen. Min mobil har fått en bugg och säger att utrymmet är fullt hur mycket jag än tömmer. Några snabba bilder i messenger var allt som blev men snart har jag ny mob, ofantligt pepp!

img_7610

img_7611

Nu vill jag bara gömma in mig i hösten, koftorna, löven, färgerna, kopparna med te, stickningen, böckerna och allt man liksom tänker sig hör hösten till.

johanna

Share on FacebookPin on Pinterest

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *