Om oss

Vi är tre vänner i hjärtat av Malmö som drömmer oss bort i blommor, inredning, loppisfynd, gamla fina saker, bakverk och barnrum.

Johanna
Föräldraledig, 28 år och med en rykande färsk kandidat inom medie- och kommunikation. Har kärat ner mig i en odlande humanekolog så en hållbar livsstil tränger sig på allt mer, vilket är kul och lärorikt. När jag inte drar igång kreativa små projekt drömmer jag mig gärna bort i gamla hus och möbler och annat fint!

Susanna
Tyll og Floras norske tilskudd, 31 år gammel, akkurat nå i mammapermisjon med datteren, men vanligvis jobber jeg innen den huminatære verden. Her på Tyll og Flora deler jeg gjerne med meg av hva som inspirerer meg mest. Elsker vakre tapeter, gamle små sommerhus, kardemmummeboller og loppisfynd.

Moa
Född och uppväxt i Malmö. Barn till en pysslare och barnbarn till en samlare. Utbildad produktdesigner, men sköter just nu som kontorschef allt från web och kommunikation till administration. Passar mig alldeles utmärkt att inte behöva välja en sak att basa över. Men skulle jag behöva välja en sak att ägna min fritid åt så är det sötsaker.